Varför ska jag välja E-butik som leverantör för min webbshop?

Vi kan hjälpa dig med din e-handel – på riktigt! Sedan starten 1998 har vi hjälpt och guidat över 5000 företag med deras e-handel. Den erfarenheten delar vi med oss av till dig när du utvecklar din webbshop!


Vad ingår i en webbshop från E-butik?

Din webbshop är redo för professionell e-handel från dag 1. Du får servicen, personlig rådgivare, tillgång till fotostudio och specialistgruppen, drift av butiken, driftjour (24 timmar per dygn 365 dagar per år). Allt detta och mycket mer har du tillgång till när du har din webbshop hos oss!

Vad kommer ni göra för att öka försäljningen i min webbshop?

Vi kommer hjälpa dig att få trafik och rätt besökare till din webbshop. När du har rätt besökare hjälper vi dig att öka konverteringen, så att besökarna du har i butiken verkligen handlar av dig. Allt med ett mål – att öka din försäljning!

Vad har ni gjort för andra kunder?

De flesta kunder väljer att använda vårt e-handelssystem för sin e-handel. Det finns dock de som använder andra system men som får hjälp att driva trafik till sin webbshop eller höja sin konvertering. Du bestämmer vad och hur mycket hjälp du vill ha och behöver.

Våra kunders storlek varierar från enmansföretaget till större butikskedjor och industriföretag. Det våra kunder har gemensamt är viljan att växa och viljan att öka sin försäljning.

Vilken hjälp kommer jag att få med min webbshop?

Det bästa du kan göra hos oss är att fråga! Du ska alltid veta att du har oss i ryggen när du behöver det. Vill du att vi ska sköta större delar i din e-handel så gör vi det. Kortfattat, du kommer alltid få hjälp hos oss!

Kan min webbshop ha en unik design?

Med en webbshop från oss har du full designfrihet. Det innebär att du kan göra precis vad du vill med utseendet. Passa på att nyttja designfriheten och skapa en webbshop med en unik säljande design!

Vad säger era kunder om er?

Två gånger per år gör vi en stor undersökning bland alla våra kunder där de får sätta betyg på oss. Allt från hur de upplever vår service till hur väl våra produkter och tjänster uppfyller deras behov. Rapporten presenteras i februari och september varje år. På sidan "NKI - Nöjd-kund-index" kan du ladda ner och se svart på vitt vad våra kunder tycker om oss

Hur är er ställning på marknaden?

Vi är pionjärer och ledande inom svensk e-handel. Ett exempel på det är när vi 2010 startade Sveriges största tidning om e-handel, Nätsmart. Som kund hos oss så vet du att du har en leverantör som är med och driver utvecklingen och den utvecklingen får du ta del av.

Vilka samarbetar ni med?

Vi arbetar med de bästa leverantörerna inom sina områden – det stärker din e-handel och gör att du säljer mer. Exempel är Klarna, Dibs, Auriga, Nets och Svea för att nämna några. Du ska ha den bästa e-handeln – då ska du arbeta med de bästa.

Du får prata med personer med lång erfarenhet från e-handel

De flesta som arbetar hos oss har varit anställda en längre tid i företaget och har en senior e-handelskunskap. Det gäller i alla led i företaget, från utveckling till kundservicen. Detta borgar för att du ska känna dig trygg och få bra svar när du är i kontakt med oss.

Finns E-butik kvar om fem år?

Vi har två enkla principer sedan starten 1998 – inga lån och nöjda kunder. Detta har gett oss stabila finanser och en bra årlig tillväxt. Det ger dig en trygg partner för din e-handel som är kvar både imorgon och om fem år.

Vi bygger företaget efter Ingvar Kamprads ord: ”Bygg företaget som om det ska leva i 100 år till”.

Vill du vara med? Vi vill arbeta med dig!

Som kund hos oss har du ett löfte: Vi kommer göra allt vi kan för att du ska få en lyckad e-handel! När du har en lönsam e-handel kommer vi göra affärer tillsammans under många år framöver och det är den långsiktigheten som vi tror på.

Välkommen till oss på E-butik!

Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal

Vi vill prata med dig och höra vilka tankar och önskemål du har.