1. 1

  Mobil e-handel - bli mer tillgänglig

  Din butik ska vara maximalt tillgänglig för dina besökare. Du kan koppla på mobil e-handel till din butik hos oss och få en mycket stor valfrihet hur du vill att den mobila butiken ska se ut och fungera. Allt för att du ska ta del av den snabbt ökande e-handeln i mobilen.
 2. 2

  Design - du ska ha den bästa designen

  Din e-butik är ofta hela din identitet mot dina besökare och kunder. Nöj dig inte förens du har den bästa designen för din målgrupp. Hos oss får du full designfrihet i butiken och kan verkligen göra designen precis som du vill ha den! Låt oss hjälpa dig om du är osäker på vad som är bra och vad som säljer.
 3. 8

  Sökmotoroptimering (SEO)

  Vi har ett enda mål: att du ska sälja bra i din webbshop. En förutsättning för att lyckas inom e-handel är en god synlighet i Google. Därför tycker vi att du ska låta våra sökmotorexperter ta hand om din sökmotoroptimering så att du kan fokusera på dina produkter, dina kunder och din försäljning. Om vi gör det som vi är bäst på och du gör det som du är bäst på så arbetar vi tillsammans för att att uppnå vårt gemensamma mål – maximal försäljning i din webbshop
 4. 3

  Behovsanalys - ta nästa steg

  Efter genomförd behovsanalys får du en rapport över vart du bör lägga fokus för att ta nästa steg med din e-butik.
 5. 4

  Nulägesanalys marknadsföring

  Som e-handlare kommer du upptäcka tusen ställen att annonsera och synas på. Adwords, SEO, bloggare, kataloger, forum mm för att bara nämna något. Frågan är dock vad som kommer ge bäst effekt för din butik. Låt oss göra en nulägesanalys så du spenderar din marknadsföringsbudget på bästa sätt.
 6. 5

  Konverteringsanalys - rätt investering

  Efter genomförd konverteringsanalys får du en åtgärdslista med punkter som kommer förbättra din konvertering. Du kan välja att göra arbetet med punkterna själv eller låta våra experter göra det.
 7. 6

  Betalsätt - ge kunden valfrihet

  Undersökningar visar att rätt betalsätt ökar din konvertering. Är du osäker på vilka betalsätt du ska ha i din butik? Rådgör med oss så finner vi bästa lösningen för din butik och målgrupp. Allt för att du ska öka din försäljning.
 8. 7

  Specialistgruppen - ta in experter

  Du kan låta experter från vår specialistgrupp utföra olika arbeten i din butik. Från strategihjälp till att handfast lägga upp kampanjer, du har full valfrihet. Specialistgruppen kan ofta vara ett bra komplement till egen personal.
 9. 8

  Affärssystem

  Bra koppling mellan din e-butik och ditt affärssystem är A och O när ordervolymen växer. Med en butik hos oss kan du koppla till de flesta affärssystem på marknaden.
 10. 10

  Koppling till Transportadministration
  (TA-system)

  En koppling mellan din e-butik och ett TA-system effektiviserar din logistik. Med en butik hos oss kan du koppla till marknadens populäraste transportadministrationssystem.