M-handel: Mobil e-handel gör dig mer tillgänglig

Mobil e-handel hos e-butik.se är helt anpassad och optimerad för mobilens webläsare och fungerar bra i alla moderna smartphones och läsplattor – till exempel iPhone, iPad, Android och andra mobila enheter.

Den mobila versionen av din e-handel känner av om att du surfar mobilt direkt när du går in i webshopen. Du behöver inte skriva in en särskild mobil adress eller aktivt välja att visa den mobila butiken – allt sker per automatik. Om du hamnar direkt på en produkt- eller kategorisida tex från Google eller via direktlänk från en annan webbplats så hamnar du automatiskt på motsvarande mobila kategori- eller produktsida. Detta underlättar för kunden och ökar chansen att dina besökare handlar i din mobila webshop.

För att det ska vara så smidigt som möjligt att titta runt i din mobila butik består varje kategori av endast en sida och resterande produkter i kategorin läses snabbt in via Ajax om besökaren väljer ”Visa fler”. Detta gör att din kund slipper onödiga laddningstider som hade kunnat leda till avbrutna köp. På samma sätt är den mobila butikens kassa anpassad för att enkelt och smidigt kunna fyllas i med mobilens tangentbord – vilket också maximerar chanserna till genomförda köp. M-handel och mobil e-handel är ett utmärkt sätt att öka försäljningen på nätet.

Vad säger kunderna om M-handel och mobil e-handel?
”Mobil e-handel är väl värt investeringen! Det genomsnittliga ordervärdet i vår mobila e-butik är högre än i vår vanliga e-butik. Kunderna som handlar via mobilen hos oss är 75% kvinnor och flera av dem är återkommande kunder och besökare. Vi har på ett mycket enkelt sätt utökat vår närvaro på nätet och når våra kunder i flera olika kanaler samtidigt!”
berättar Therese Colsturp på Fridasgard.se efter att ha haft mobil e-handel i sex månader.

Mobilanpassad kortbetalning för din M-handel

Det är inte bara kategorier, produkter och snabbkassa som är optimerade för mobila besökare utan även betalväxeln för kortbetalning är specialanpassad vilket gör det snabbt och enkelt för din kund att avsluta sitt köp och betala med sitt bankkort eller faktura via Klarna. E-butiks mobila webshop gör det så enkelt som möjligt för dina mobila besökare att handla i din butik – allt för att maximera chanserna till försäljning och därmed en lyckad e-handel.Mobil e-handel – Prislista mobilanpassad webshop för M-handel

Installationsavgift
4950 kr
Månadskostnad
345 kr
Priser angivna exkl moms. Mobil e-handel går att koppla till butiksversionerna Utökad och Utökad Plus.
I installationsavgiften ingår en enkel grunddesign med din logga. Vi gör även skräddarsydda designer för din m-handel, kontakta oss för offert.

Beställ mobil e-handel nu!

Som befintlig kund beställer du enklast på vår kundportal. Om du är en ny kund och vill beställa mobil e-handel kan du ange detta under ”Övriga upplysningar” i formuläret när du beställer din e-butik.