Kortbetalning

Kortbetalning är det mest populära och säkraste sättet att ta betalt på internet – kortbetalning är snabbt, smidigt och enkelt både för dig och för din kund. E-butik samarbetar med tre olika leverantörer av kortbetalning: Auriga ePayment, Dibs och Paypal. På vår kundportal finner du all information och priser om de olika betalsätten.

Fakturabetalning

Många konsumenter vill handla först och betala senare. Faktura med möjlighet till delbetalning är en klassiker som ökar antalet spontanköp och chansen till merförsäljning såväl på nätet som i fysiska butiker. Genom att lägga ut den här typen av tjänster på ett externt företag kan du erbjuda dina kunder möjlighet att handla mot kredit utan att du själv tar någon risk för utebliven eller sen betalning. E-butik erbjuder faktura och delbetalning med färdiga kopplingar till Klarna och till Svea Webpay. På vår kundportal finner du all information och priser om de olika betalsätten.

Kostnadsfria betalningslösningar

Om du vill börja enkelt har vi också kostnadsfria betalningslösningar till din e-butik: Förskottbetalning: Ta betalt först – skicka varan sedan. Kunden betalar in varuvärde samt fraktkostnad till ditt bankkonto, bankgirokonto eller plusgirokonto, varefter du skickar varan. En betallösning som ger stor säkerhet för dig då du skickar varorna efter att du fått betalt. Egen Fakturabetalning: Skriv ut en egen faktura som du skickar tillsammans med varorna i paketet. Postförskott: Du lämnar in paketet på Posten och kunden betalar till Posten då denne hämtar ut sitt paket. Posten tar ut en avgift när du skickar mot postförskott.

Hjälp och råd kring betalsätt?

Vi hjälper dig gärna och ger råd kring vilka betalsätt som passar för din butik. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.