Systemadministratör för Linux - Tillsatt!

Januari 2012, 1 plats.

Vill du vara med och bygga framtidens driftmiljö för e-handeln i Sverige?

Du kommer arbeta med att administrera vår driftmiljö. Arbetet sker nära utvecklare och kunder.

Vi arbetar med följande:
- HAProxy i en anycastad miljö
- varnish
- nginx och framöver eventuellt lighttpd
- MySQL och MongoDB
- KVM för virtualisering
- Git
- Prestandatester
- PHP-FPM

Minimumkrav, ska kunna:
- varnish
- nginx/lighttpd
- MySQL HA
- Identifiera och lösa flaskhalsar

Väldigt önskvärt om du har erfarenhet av:
- Högpresterande sidor
- HA-miljö
- MongoDB i HA-uppsättning
I din ansökan, beskriv de senaste projekten du arbetat med och vad din roll varit i dessa.

Arbetet är en heltidstjänst med arbetsplats på vårt kontor i Södertälje.
Provanställning 6 månader. Tillträde omgående.

Vad vi önskar…
Utöver det som finns beskrivet ovan är vår önskan att du ”lever Internet”. ”lever Internet?”, att du tycker det är kul att hålla dig uppdaterad med vad som händer i världen, på nätet, nya intressanta tjänster och sidor.

Vad vi vill ge dig…
Ett kul arbete med trevliga kollegor! Att du känner att du utvecklas, att du kan komma med idéer och förslag på förbättringar och att vi tillsammans hjälps åt att genomföra det. En bra lön, en ny fruktkorg varje vecka, bidrag till träningskort/friskvård mm.

Kontaktpersoner
Tom Svensson, 08-410 097 50 Växel, 0734254551, tom.svensson@e-butik.se

Ansökan
Vi behandlar ansökningarna vartefter de kommer in.
Vi tar emot ansökan via epost: tom.svensson@e-butik.se

Är du en grym Webutvecklare? - Tillsatt!

Oktober 2011

Vill du vara med och bygga framgångsrika e-butiker? Vill du jobba med toppmoderna webbteknologier som Symfony2 och MongoDB? E-handeln växer och fler och fler börjar sälja på nätet. Vårt mål är att det ska vara enkelt att komma igång och så lätt som möjligt att bedriva en bra och lönsam handel på nätet!

Idag har vi drygt 1600 kunder som använder E-butik.se. Det är för dessa och för nya kunder vi nu vill förbättra ytterligare med hjälp av dig!

Arbetsuppgifter

Vi arbetar med att utveckla vår senaste version av vårt e-handelssystem och behöver din kunskap och hjälp. Utvecklingen rör främst nyutveckling och förbättringar av back end-delen av butiken. Front end av butikerna kan kunderna/webbdesigners själva påverka utseendet på. Vi arbetar agilt med moderna verktyg som Symfony2 och MongoDB. Vi söker dig som har goda kunskaper i objekt-orienterad PHP 5 och där arv, interface och events är vardagsmat. Har du erfarenhet av dependency injection, data mappers eller optimeringsverktyg som Xdebug eller XHProf så är detta naturligtvis ett plus. Vi ser helst att du har minst 3 år arbetslivserfarenhet och i din ansökan vill vi att du beskriver projekt du varit delaktig i utifrån ovan nämnda kriterier.

Arbetet är en heltidstjänst med arbetsplats på vårt kontor i Södertälje med tillträde omgående.

Utbildning/erfarenhet – Vad vi önskar…

Utöver det som finns beskrivet ovan är vår önskan att du ”lever Internet”, att du tycker det är kul att hålla dig uppdaterad med vad som händer i världen, på nätet, nya intressanta tjänster och sidor. Vi vill gärna att du har någon eftergymnasial utbildning inom relevant område.

Förmåner – Vad vi vill ge dig…

Du kommer att få arbeta med en helt ny plattform och ny teknik i en miljö där det finns stora möjligheter att påverka utfallet! Ett kul arbete med trevliga kollegor! Att du känner att du utvecklas, att du kan komma med idéer och förslag på förbättringar och att vi tillsammans hjälps åt att genomföra det.

Skulle du eller någon du känner passa för tjänsten? Skicka ett mail till tim@e-butik.se så tar vi det därifrån!