E-butik – e-handel för dig som ska lyckas

E-butik tillhandahåller en egenutvecklad användarvänlig e-handelslösning som passar lika bra för den nystartade firman som för det etablerade e-handelsföretaget. Vi har 100% fokus på e-handel vilket gjort oss till experter på detta område.

Grunden till företaget lades 1998 av Tim och Tom Svensson. E-butik i Norden AB har nu 24 anställda och drygt 1000 kunder.

Vårt mål är inte bara att tillhandahålla Sveriges vassaste system för e-handel med alla moderna funktioner och kopplingar till affärs- och logistiksystem – vi hjälper också våra kunder att lyckas med sin e-handel genom till exempel e-handelsrådgivning, specialistgruppen och workshops om e-handel. Vi ger också ut tidningen Nätsmart som är Sveriges största tidning om e-handel.

Med e-butik slipper du tänka på tekniken och kan lägga all fokus på din försäljning och dina kunder!

Är du inte redan kund hos oss men intresserad av hur vi kan hjälpa dig? Börja med att kontakta oss på 031 - 788 41 00, salj@e-butik.se. Vi vill arbeta tillsammans med dig också!

Snabbfakta om företaget

Leverantör av e-handelssystem sedan 1998
E-butik.se har används i undervisning av ett 40-tal gymnasieskolor
24 anställda på två kontor i Södertälje och Växjö. Samt utvecklingskontor i Kharkov i Ukraina.
Håller populära frukostutbildningar och workshops i ämnet e-handel på olika platser i landet
Ger ut tidningen Nätsmart – Sveriges största tidning om e-handel

Svensk Distanshandel Business Partner

E-butik är sedan 2011 Business Partner till branschorganisationen Svensk Distanshandel och vi har fått äran att bli utnämnda till Årets Business Partner 2011 på Distanshandelsdagen som hålls varje år.

Att vara Business Partner till Svensk Distanshandel innebär att vi arbetar för att utveckla och främja e-handeln samtidigt som vi är en ledande leverantör med ekonomisk stabilitet.

E-butik är också den första e-handelsleverantören som är auktoriserad partner för trygghets symbolen Trygg E-handel. Trygg e-handel är en certifiering för e-handlare framtagen av Svensk Distanshandel för att främja så väl e-handlare som konsumenter till en säkrare och tryggare handel på nätet.

Kontaktuppgifter

E-butik i Norden AB
Ullevigatan 19
411 40 Göteborg

Telefon kundservice 031 - 788 41 00      
Telefon sälj/rådgivning 031 - 788 41 00 
Fax: 031-704 22 99
kundservice@e-butik.se

Orgnr: 556629-3956

Några av de kunder vi arbetar tillsammans med